Telefon
WhatsApp
İnstagram
Haberler

Bilgisayara Su Döküldü Tamiri Ne Kadar?

Bilgisayara su döküldü tamiri ne kadar? Bilgisayara su döküldü ne yapmalıyım? Bilgisayar sıvı tamiri fiyatları nedir? Cihazı kurtarabilir miyiz? Gibi sorular ile karşılaşacak bir sıvı teması arızası yaşadı iseniz tamiri için doğru adrestesiniz.

Anakart Değişimi ?

Anakart değişimi konusunda en önemli olan nokta, arızanın tespitini, kontrollerini ve teknik çözüm için gerekli tamiri yapacak firmanın ne kadar doğru bilgiye, profesyonel teknik bir ekibe, gerekli bilgilere, kaliteli malzemelere sahip olup olmadığıdır. Anakart değişimi bir bilgisayarın geri gelmesi ve çalışır duruma gelmesi için çok önemlidir. Çünkü eğer bir anakart arızası yaşıyor isek bilgisayarımızın hiçbir anlamı kalmadı demektir. Fakat bu demek değildir ki cihazı çöpe atmalıyız. Asla! İyi bir firma ve doğru teknik adımlar ile bilgisayarınızı hala uzun yıllar boyunca kullanılır bir duruma getirmeniz mümkündür.

Laptop Klavye Değişimi ?

Klavyeler ile ilgili problemler ve arızalar genellikle kullanıcıların kullanım sırasında cihaz ile sıvı temasına sebebiyet verebilecek çay, kahve, su gibi ürünleri tüketmesi ve akabinde klavyeye dökülmesi gibi durumlar ya da uzun süreli kullanımlardaki yıpranma ve aşınmalar sebebi ile ortaya çıkmaktadır. Bu sorunların sonucu olarak laptop klavyelerinin kullanıma uygun hâle getirilecek şekilde değişiminin yapılması işlemidir.